top of page

Riolering

blob_13.jpg
blob_11.jpg
riolering.jpg
blob.jpg

De afvoer van vuilwater en regenwater uit woningen naar rioolwaterzuiveringsinstallaties vraagt om betrouwbare en duurzame leidingsystemen. U kan bij ons kiezen uit een volledig assortiment PVC, PP en PE buizen-en hulpstukken.

 

Om er zeker van te zijn dat uw afvoersysteem decennialang goed blijft presteren, is de inspectie en onderhoud van rioolsystemen van cruciaal belang. Met onze standaard of op maat gemaakte kunststofputten maken we het u gemakkelijk. Als er een hoogteverschil zit tussen uw afvoerbuizen en de riolering, hebben we een compleet assortiment aan pompen en pompputten, drukbuizen en hulpstukken om het hoogteverschil te overbruggen.

 

Steeds vaker is het verplicht om opgevangen regenwater, vooraleer het te lozen, te ontdoen van zand, vet, olie en andere stoffen. Met onze adviezen bieden we de juiste oplossingen. Voor buizen IN de woning dient men rekening te houden met onaangename geluiden, geurproblemen en wateroverlast. Voor alle aspecten bieden we u de juiste lekdichte oplossingen.

 

We bekijken samen hoe en waar je de diverse leidingen en toebehoren zoals terugslagkleppen, regenwaterfilters, infiltratieputten, wachtbuizen enz… dient te plaatsen.

bottom of page