top of page

Verwarming

Verwarming.jpg
Verwarming.jpg
Warmtepomp Vailant.jpg
Zonnepanelen op het dak

Er bestaan tegenwoordig verschillende systemen voor de verwarming van je woning. Hieronder leggen we je uit wat we aanbieden.

Radiatoren

We berekenen voor jou de warmtebehoefte voor de verschillende ruimtes in de woning. Per ruimte bekijken we waar de radiatoren kunnen geplaatst worden en stellen de meest geschikte optie aan je voor. We hebben de keuze uit een heel uitgebreid gamma van standaard radiatoren. Verkies je eerder voor een design radiator met aangepaste kleur, dan bekijken we samen met jou de diverse merken op de markt.

 

Vloerverwarming

Aan de hand van je grondplan en EPB-verslag berekenen wij voor u de warmteverliezen van de verschillende ruimtes waar de vloerverwarming moet komen. Afhankelijk van de vloeropbouw stellen we het meest geschikte vloerverwarmingssysteem voor. Bij levering wordt een gedetailleerd legplan alsook de warmtebalans meegeleverd. Ook niet ervaren bouwers/verbouwers slagen erin deze installatie zelf te plaatsen.

Gasleiding

Wij geven advies over de plaatsing van gasleidingen – diameter – materiaal – toebehoren. Keuring dient te gebeuren door een gecertificeerd installateur of organisatie.

Verwarmingsketel op gas/mazout en hernieuwbare energie

Aan de hand van de warmteverliezen bepalen we welk verwarmingstoestel het meest geschikt is. Kies je bijvoorbeeld een condensatie verwarmingsketel hebben we de keuze uit verschillende gekende merken, zoals Vaillant, Junkers, Daalderop, Remeha, enz… Kies je voor een warmtepomp, warmtepompboiler, zonneboiler voor sanitair warm water of zelfs een zonneboiler voor sanitair warm water én verwarming, dan stellen we een compleet systeem voor, waarbij we steeds hoogstaande kwaliteit als prioriteit stellen.

bottom of page